Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Sommarskidåkning

Sommarskidåkning

Foto Lars Sjöqvist

Vi har fina erbjudanden på spårkort och övernattning, prova på och teknikträning i skidtunneln hela sommaren.

Testa inomhusskidåkning
Har du inte besökt skidtunneln än? Då är det dags nu. Här har du tillgång till snö och skidspår hela sommaren. Kombinera gärna ditt skidpass med barmarksträning eller ett besök på något av de många turistmål som omgivningarna erbjuder.

Erbjudande Sommarskidåkning
Bo två nätter på Valbergsängen, del i dubbelrum på vandrarhem med halvpension (2 frukost, 2 lunch) och två dagars spårkort i skidtunneln. Boka från 950:-/person. "SOVA 1"

Boende på Torsby Sporthotell med självhushåll och ett dagkort spårkort i skidtunneln, Boka från 300:-/person/natt. Gäller vid bokning av minst två nätter söndag - torsdag. "SOVA 2"

Bo två nätter på Valbergsängen Sporthotell, del i dubbelrum på vandrarhemmet och ett två dagars spårkort i skidtunneln. Boka från 650:-/person. "SOVA 3"

Ange kod SOVA 2017 vid bokning. Erbjudandet gäller mellan 1 juni och 27 augusti 2017.

Prova på
Passa på att testa inomhusskidåkning med elitutrustning av senaste modell, 45 min skidåkning inkl. skidhyra med vallade skidor, skidskor och stavar. Pris 220:-/vuxen, 160:-/ungdom 8-15 år. Familjepris (2 vuxna + 2 barn/ungdom) 600:-

Teknikträning
Passa på att förbättra tekniken. Boka ett pass med instruktör eller varför inte testa skidskytte?

Ny utrustning?
Har du ingen utrustning, är det dags att byta eller tycker du att det är svårt att valla? Lugn, här finns utrustning att både köpa och hyra. Du kan även testa utrustning i skidtunneln innan köp. Hyrskidorna är alltid vallade första dagen och har du egen utrustning kan du givetvis köpa vallatjänsten. Rätt vallat på anpassad utrustning blir upplevelsen så mycket bättre!