Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Barnpassning medan du tränar

Barnpassning på Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Vi tar hand om ditt barn medan du tränar på gymmet eller åker skidor! Barnpassning sker på tisdagar mellan kl. 17.00 och 19.15 i lekrummet på övre plan.

I lekrummet på övre plan finns leksaker, böcker och pysselhörna. Barnpassning ingår för dig som är medlem hos oss 60Nord och har halvårskort eller årskort. Har du årskort i skidtunneln kan även du nyttja barnpassning när du åker skidor.

För bokning av barnpassning, mejla tid, namn på medlem som ska träna, namn och ålder på barn till info@60nord.se Anmälan kan ske två dagar innan passet/träningen och avbokas 2 timmar innan bokad tid. Vid utebliven bokning debiteras 90 kr.

Maxtid för barnpassning är 90 minuter/tillfälle och gäller för barn från 6 månader till 8 år. Barn under två år räknas som 2 barn. Vi tar in max 6 barn åt gången per en personal.

Ni finner lekrummet i samma våning som gymmet, till höger när ni kommer uppför trappan. Välkommen!

Regler för barnpassning

 1. För att du och ditt barn ska känna er bekväma hos oss har vi följande trivselregler:
 2. Vi tar emot barn från 6 mån till 8 år.
 3. Ett besök varar upp till 1,5 timme.
 4. Vid första besöket är föräldern tillsammans med sitt barn, då barnet lär känna personalen och lokalerna. Föräldern tar i samband med första besöket även del av våra trivselregler.
 5. Antalet barn som tas emot varieras beroende på sammansättningen.
 6. Vår barnhörna används endast vid barnpassningstillfälle.
 7. En förälder måste alltid finnas i våra lokaler, på gymmet eller i skidtunneln. Föräldern måste alltid kunna nås omgående om barnet behöver sin förälder. Vår personal tar hand om barnen men föräldern är alltid huvudansvarig.
 8. Endast friska barn får vistas här. Reglerna är som på förskolan.
 9. Med hänsyn till säkerheten får egna leksaker inte tas med, men däremot går det bra att ta med snuttefiltar och gosedjur som en trygghet för barnet.
 10. Barnet skall vara mätt, torrt och utvilat när det lämnas. Vi byter ej blöjor på grund av hygienskäl. Behöver en blöja bytas under passningen, hämtas föräldern.
 11. Vi tillåter endast välling, vatten och frukt i lokalerna med tanke på säkerhet och allergier. Matning av små barn efter passet av föräldrarna går bra.
 12. Barnen får endast vistas i Barnrummet, inte i träningslokal. Det finns dock undantag: Vid akuta situationer, t ex när en förälder måste avbryta träningen för att ta hand om ett otröstligt barn som inte vill lämnas igen. I det fallet får föräldern ta med sig barnet in i anläggningen för att t ex hämta sina tillhörigheter i omklädningsrummet. Eller vid STARK Mama pass.
 13. Vi ansvarar inte för eventuell personskada som barnet råkar ut för på grund av olycksfall eller andra barns agerande.
 14. Vi tar in 6 barn per 1 personal. Barn under två år räknas som 2 st.
 15. Barnpassning erbjuds endast medlemmar på 60 Grader Nord med medlemskap på 6 månader eller mer samt skidåkare med årskort på skidtunneln.
 16. Vid utebliven bokning debiteras 90 kr.