Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Cykla i Torsby

Låt cykeln visa dig Torsby och Värmland.
MTB, Leisure eller Roads, här finns banor och turer för alla.

Från sportcentret utgår 9 stycken Biking Värmland leder. Fyra av dem går i och runt Valberget och bjuder på regäl kupering medan fem styken är lite längre och slingrar sig norrut på gamla grus- och körvägar.

Inför säsongen så står fyra nya Biking Värmlands leder klara. Lederna går i och runt Valberget på motionspår och stigar. Dessa är mellan 3 -10 km långa och här utlovas rejält med mjölksyra och puls för den som vill och gillar det. Lederna är mestadels blåa med kortare inslag av röda partier. Passar cyklisten som vill ha lite utmaning men inte gillar när det är för stökigt.
Karta över alla cykelleder på stig i Valberget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fem av våra Biking Värmlands leder passar perfekt som träning inför CykelVasan. Dessa leder slingrar sig norrut på gamla grus- och körvägar och är mellan 13 – 48 km långa.
Karta över alla cykelleder på grusvägar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För dig som föredrar landsvägscykling så finns ett antal fina turer att välja på runt om i närområdet. Tillexempel "Två sjöar runt" - en riktigt fin runda på 97 km förbi Gräsmark, ner mot Rottneros och Sunne och sen tillbaka mot Torsby jämsmed östra sidan av Fryken.
Förslagsvis med fikastopp på Mormors glasskafé i Lysvik.
Förslag på Torsbys Guldkorn Länk till annan webbplats.

Länk till bokningssida för paket på valbergsängen.se