Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Råa-loppet 14 juli

Lördag 14 juli arrangeras en +30 km trailtävling med start utanför Långbergets sporthotell och målgång på Branäsbergets topp.

Råa-loppet erbjuder en unik löpupplevelse i djupet av den Värmländska skogen. Med sina milsvida skogar som genomkorsas av stigar vilka trampats upp av generationer av skogsfolk finns det i Torsby kommun perfekta förutsättningar för både nybörjare och mer avancerade löpare.

Lördag 14 juli arrangeras en +30 km trailtävling med start utanför Långbergets sporthotell och målgång på Branäsbergets topp. Råa-loppet är uppkallat efter skogs-råa som är ett mytiskt skogsväsen som lockar unga män i fördärvet med sin skönhet. Banan följer Nordvärmlandsleden och är väl markerad. Banprofilen har en brutal avslutning som gör det extra härligt att korsa mållinjen på Bränäsbergets topp.

Tävlingen har ingen maxtid och lockar allt från elitlöpare till vandrare.
Förutom tävlingen erbjuds möjligheter att före och efter loppet träffa andra deltagare och äta god och näringsriktig mat på Spishyllan. Arrangörerna är själva hängivna traillöpare och har ambitionen att skapa en tävling som sätter löparen i centrum och vill vara ett alternativ till stora massarrangemang.

Läs mer på www.raaloppet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och facebook.com/raaloppetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster