Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

RALLY SWEDEN I TORSBY 14-17 februari

Missa inte 2019-års Rally Sweden med Serviceplatsen i Torsby. Fina publikplatser vid velodromen och hoppet i bergtäkten och målgång vid Torsby Skidtunnel & Sportcenter.

Rally Sweden är en av fjorton deltävlingar i WRC, världsmästerskapet i rally, och det enda utpräglade vinterrallyt. Vi kan se fram emot mycket rally runt om i Torsby och dess närhet under Rally Sweden 2019.

Rally Sweden är en rallyfest och vinterfestival, på serviceplatsen som är vid sportcentret kommer det vara aktiviteter och upplevelser för hela familjen hela helgen. Här finns restaurangtält med bar, VIP-tält och mängder av prova-på aktiviteter som bilkörning, fyrhjuling och annat kul för stora och små barn. Storbildsskärm med kommentator där du kan följa rallyt, WRC Rally-Shop med alla de rätta prylarna samt underhållning och After Rally både fredag och lördag.

Alla teamen finns här och bilarna ska servas två gånger per dag här. Passa på att titta in i ditt favvoteams serviceverkstad – en garanterad upplevelse.

Power Stage och målgång vid Torsby Service Park. SS 8 Torsby på fredag, SS 16 Torsby Sprint på lördag och den avslutande Power Stage SS 19 Torsby har målgång vid Torsby Service Park, något helt unikt för WRC. Nu kommer alla i teamen och publiken kunna vara med och fira vinnaren direkt vid målgång på söndagen. Missa det inte!

Vi ses väl i snöyran?
För mer info: www.rallysweden.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster