Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Skidläger 9-11 november

Häng med på våra populära Vasalopps- och skidläger i skidtunneln redan i november så får du en bra grund att stå på inför vinterns motionslopp och träningsrundor.

Söker du nya utmaningar? Behöver du motivation att komma igång? Vill du ha tips och inspiration inför något motionslopp? Eller är målet att finslipa teknik och prestera ett bättre resultat i Vasaloppet?

Lägret passar de flesta oavsett vem du är eller vilken målsättning du har. Syftet med lägret är att du ska få ut det mesta möjliga av din skidåkning. Målet är att du ska få förutsättningarna och grunden för, en för dig, bra placering i de lopp du deltar i. Din kunskap och skicklighet har du naturligtvis nytta av vid senare tillfällen också. Givetvis kan du delta på våra läger även om du inte planerar att delta i något lopp.

Under ditt Vasaloppsläger i skidtunneln har du garanterat fina snöförhållanden.

Lägret inleds och avslutas vid lunchtid.
I lägret ingår två övernattningar på Valbergsängens vandrarhem med helpension, spårkort, teknikträning, praktiska råd och tips varvas med föreläsning som handlar om Vasaloppspepp.
Allt för att finslipa din egen färdighet i längdskidåkning. När du deltar i något av våra teknikläger får också du ett finfint erbjudande på skidutrustning. Självklart kan du som önskar också köpa till olika fystester i testcentret.

Vi har begränsat antal platser på Vasaloppslägret för att kunna ha mindre grupper. Anmäl dig till vårt teknikläger i skidtunneln och bli din egen segrare!

Pris 4490 SEK/person.

Lägret genomförs vid minst 4 deltagare, max antal deltagare 20.
Givetvis har du möjlighet att smygträna lite både före och efter lägret om du önskar!
Anmäl dig senast 12 oktober.

Se program som pdf

BOKA DIN PLATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster