Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Cykel

Vi erbjuder både den tekniske cyklisten, konditionsfreaket och motionsåkaren ett alternativ. I dagsläget finns 30 mil MTB-leder. Oavsett om du vill träna teknik- eller kondition, är nybörjare eller avancerad, har vi leder som passar.

Utmana dig själv eller dina vänner och upplev vacker natur, kultur och tradition runt om i Torsby. Vi har idagsläget 3 olika typer av cykling hos oss. I Torsby samsas vi på motionsspåren och det funkar utmärkt att cykla även på de resterande lederna.

MTB – Dessa leder är anpassade till CykelVasa-åkaren. Lederna går på gamla skogsbilvägar och grusvägar.
Leisure – Bekväm cykling på grusvägar och asfalt. Njut av den vackra omgivningen och naturen runt omkring dig, upptäck kulturen och stanna upp och ta en fika.
Road – Landsvägscykling på längre asfalt sträckor. Passar perfekt för dig som vill få många mil i benen.

Läs mer om uthyrning

Nya MTB-leder i Valberget

MTB (Mountainbikecykel)

Dessa leder är anpassade till CykelVasa-åkaren och de som använder cykeln som ett komplement till konditionsträningen. Lederna går på gamla skogsbilvägar, grusvägar och har sin startpunkt vid Torsby Skidtunnel & Sportcenter. I dagsläget finns 30 mil MTB-leder i olika typer av kupering.
MTB-leder:
Bosebergsrundan 49,5 km
Granbergsrundan 48 km
Skallarundan 27,5 km
Mastkärrsrundan 13 km t/r
• Vassjörundan 12,5 km

Karta över alla lederöppnas i nytt fönster

Leisure (Vardagscykel eller mountainbike)

Bekväm cykling på grusvägar och asfalt. Njut av den vackra omgivningen och naturen runt omkring dig, upptäck kulturen och stanna upp och ta en fika.
Turer:
Utterbyn - 21 km t/r

Road (Landsvägscykel eller cykel med något smalare däck)

Landsvägscykling på längre asfalt sträckor. Passar perfekt för dig som vill få många mil i benen. Vi har fyra riktigt fina landsvägscykel-turer med vacker natur, storslagen terräng och små fina sjöar nära in på. Alla rundor har måttlig kupering men lätt åkt däremellan.
Turer:
VSET 115 km
Två sjöar runt 97 km
Östmark+finnsjön runt 75 km
Östmark runt 60 km
Finnsjön runt 45 km