Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Träning för grupper, klubbar och företag

Bilden visar en gruppbild på fotbollsplanen i Valberget under ett läger med Erik Wickström. Deltagarna står med skidorna bredvid sig och ler mot kameran. I bakgrunden ser man slalombacken.

Gör som Erik Wickström - arrangera ditt eget läger hos oss i skidtunneln och på Torsby Sportcenter. Foto Erik Wickström

Torsbys sportcenter är ett optimalt träningsområde för de flesta grenar. Oavsett om du är skidåkare, cyklist, orienterare, friidrottare, innebandyspelare, jonglör eller shackspelare kan du utöva och stärka dina förmågor i just din sport hos oss.

Erbjudande till klubbar, föreningar och företag:

Vid köp av minst 5 årskort vid ett och samma tillfälle erbjuder Torsby Skidtunnel & Sportcenter ett rabatterat pris till klubbar, föreningar och företag.

Årskort vuxen 2800:- (ord. 3200:-), ungdom 1500:- (ord. 2200:-)
Förutsättningen för att erhålla detta rabatterade pris är att en lista med namn, adress, telefon, e-post och födelsedata samlas in och lämnas i receptionen och att betalning sker vid ett och samma tillfälle för samtliga kort. Korten är personliga.

På Torsby Skidtunnel & Sportcenter och i trakten runt omkring finns det mesta ni kan behöva under er vistelse oavsett vilken gren eller aktivitet som håller er samman.

Kontakta oss på info@skidtunnel.se eller +46(0)560 27000 så sätter vi samman en vistelse utifrån era behov och önskemål. Vi kommer gärna med förslag på hur området kan nyttjas på bästa sätt!

Sportcentret har en uppdaterad orienteringskarta och en frisbeegolfpark. Under aktiviteter hittar du det mesta om området och våra motionsmöjligheter som skidtunnel, motions-, skidspår och cykelleder.
Tips på fler aktiviteter utanför sportcentret finns under Torsbys Guldkorn.