Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Träffpunkt för aktiva möten

Gör konferensen till ett aktivit möte

Foto Per Eriksson

Visioner och framtidsplaner skapas vid Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Sikta mot nya mål och gör nästa konferens till ett aktivt möte. Åk skidor i pausen eller varför inte utmana kollegorna i skidskytte?

Konferera där eliten tränar

På Torsby Skidtunnel & Sportcenter bor och konfererar du på samma ställe som stora delar av skid- och skidskytteeliten tränar och laddar upp inför tävlingssäsongen. Men allt är inte träning och motion. Här kan du även konferera och ha dina möten i lugn och naturnära miljö. Det finns lokaler anpassade för alla typer av möten. Här finns rum och plats för både den lilla intima ledningsgruppen samt den stora företagskonferensen. Upplägget skräddarsys efter era önskemål.

Förfrågan om konferens

Här kan du även konferera och ha dina möten i lugn och naturnära miljö. Det finns lokaler anpassade för alla typer av möten. Här finns rum och plats för både den lilla intima ledningsgruppen samt den stora företagskonferensen. Vi skräddarsyr konferensen efter era önskemål!
Fyll i formulär - förfrågan om bokning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Erbjudande konferens hos Valbergsängens Sporthotell

Dagkonferens från 300 SEK/person inkl. fm-, em-fika och lunch.

Lunch till lunchkonferens från 1046 SEK/person inklusive del i dubbelrum på Valbergsängens vandrarhem, förmiddags- och eftermiddagsfika i konferenslokalen, frukost, två luncher och en middag på Restaurang Valbergsängen. Sänglinne och slutstäd ingår. Man får även låna en Mountainbike för en tur under den vistelsen gratis.
Boka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Erbjudande konferens hos Sahlströmsgården

Konferensdygn med övernattning inklusive frukt, godis och vatten, förmiddagskaffe med smörgås, eftermiddagskaffe med kaka/bulle i konferenslokalen, helpension med 3 rätters meny till middag.
Enkelrum 1875 kr
Dubbelrum 1575 kr.
Boka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.