Torsby Skidtunnel & Sportcenter logotyp, Startsidan

Instant online translation by Google Translate. We don't take any responsibility for the accuracy of the translation.

Sitemap

Välkommen till Sveriges första skidtunnel

Torsby Sportcenter - Torsby Ski Tunnel, sveriges första skidtunnel

Foto Linda Danielsson

Vi vet att varierad träning i olika miljöer ger dig bättre förutsättningar till bra resultat. Öka dina chanser att nå vinterns mål med tidig och kontinuerlig träning på snö i skidtunneln. Hos oss kan du starta din skidsäsong tidigt och kombinera den med barmark och rullskidåkning.

Motionera eller träna? Oavsett vilja eller ambitionsnivå finns förutsättningar och möjlighet att du hittar just ditt sätt att röra på dig hos oss. Träna varierat, i din egen takt och på dina egna villkor, sommar som vinter, på skidor eller barmark, eller varför inte både och?

Vinter året om

I Torsbys skidtunnel kan du starta skidsäsongen redan när de andra ligger på stranden. Skidtunneln har alltid perfekta förhållanden med -3 grader och vindstilla. Här är det lättvallat, tryggt och bekvämt för alla, oavsett åkvana.

Mot nya mål

Ett tips är att ta hjälp av våra kunniga och trevliga instruktörer för att komma igång eller slipa på tekniken. Du kan även få hjälp med att lägga upp din träning så att det matchar dina uppsatta mål.

Anta en annorlunda utmaning - ta rygg på landslagsåkaren framför dig och se hur länge du hänger med. Låt dig inspireras av världseliten i Sveriges första skidtunnel.

Öppen för alla

I skidtunneln är det tryggt, bekvämt och enkelt att få snösäker skidåkning och välpreparerade spår. Du är alltid lika välkommen om du är nybörjare, vardagsmotionär eller landslagsåkare oavsett om du kommer som enskild eller i grupp.

Spårkort

Du väljer själv hur mycket du vill åka när du löser ditt spårkort. Spårkortet köper du på plats i skidtunnelns reception eller förbokar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kommer ni i en större grupp ser vi gärna att ni meddelar receptionen innan ankomst för att undvika lång kö i entrén.

Få hjälp med tekniken

I skidåkningens ädla konst blir man aldrig fullärd. Passa på att utnyttja ditt besök till att finslipa tekniken. Våra instruktörer hjälper dig oavsett om du är nybörjare, motionär eller avancerad åkare.